Kaukoran valmistamat Jäspi-lämpöpumput soveltuvat niin uudisrakennuksiin kuin saneerausrakentajallekin.

Jäspi Tehowatti Air

-Lämmittää sekä talon että käyttöveden

-Mahdollisuus asentaa ulkoyksikkö ensin esim. öljykattilan rinnalle ja myöhemmin korvata öljykattila Tehowatti Air-sisäyksikölläEdulliset ja luotettavat Jäspi Basic-järjestelmät ovat tarkoitettu saneerauskohteisiin.

Jäspi Basic Öljy: olemassa olevan öljykattilan rinnalle. Lämmitysenergia tuotetaan pääsääntöisesti lämpöpumpulla, öljypoltin on apulämmönlähteenä. Käyttövesi lämmitetään öljyllä.

Jäspi Basic Öljy ja KV-paketti: kuin edellä mutta järjestelmä varustetaan käyttövesipaketilla jolloin myös käyttövesi lämmitetään lämpöpumpulla.

Jäspi Basic Sähkö: olemassa olevan sähkölämmityskattilan rinnalle. Lämmitys ensisijaisesti lämpöpumpulla, sähkölämmityskattila varmistaa riittävän lämmön. Käyttövesi tuotetaan sähkökattilalla.

Jäspi Basic GTV Hybrid: Ilma-vesilämpöpumpun ja GTV 500 Hybrid-energiavaraajan yhdistelmä. Voidaan täydentää esim. aurinkokeräimillä, vesitakalla tai muulla biopolttoaineella. Lämmitys ja käyttövesi tuotetaan lämpöpumpulla ensisijaisesti.

Jäspi Basic Energiavaraaja: Ilma-vesilämpöpumppu liitetään olemassa olevaan energiavaraajaan. Sopii hyvin puukattila-energiavaraaja-yhdistelmän rinnalle helpottamaan lämmitystä.